Home

Hey jij daar, ready om de weg onveilig te maken? Geen paniek, we got you! Met onze moderne lesauto’s (ja, je mag kiezen tussen handgeschakeld en automaat, woohoo!) en top-notch lesvoorbereiding, word jij in no time een master achter het stuur.

We weten dat je druk bent, daarom bieden we op alle mogelijke manieren hulp bij het voorbereiden van je lessen.

Van praktijkboeken tot instructievideo’s, Theorie bijles en zelfs podcasts – we’ve got it all.

En als kers op de taart, kan je ook nog eens je je rijlessen voorbereiden met ‘huiswerk’ in onze super handige PlanGo app.

Dus waar wacht je nog op? Zet die eerste stap en boek nu je rijlessen bij ons. Voor je het weet scheur jij als een pro over de weg!

Wil jij je meteen kosteloos inschrijven bij onze rijschool?

Meld je nu aan!

Klik dan HIER!

 

 

 

Zie hier een voorbeeld van één van onze instructievideo’s

 

Heb je altijd al veilig en goed willen leren autorijden?

Dan ben je bij Verkeersschool van Dam aan het juiste adres!

 

Onze instructeurs zijn namelijk ontzettend betrokken en zullen je begeleiden tot een geslaagd rijexamen. En het mooiste van alles? Dan krijg je gewoon je rijbewijs!

Bij ons kun je lessen met verschillende instructeurs en als je een bepaalde voorkeur hebt, dan kun je dat gewoon aangeven. Wij proberen daar dan zo goed mogelijk rekening mee te houden in de lesplanning.

 

Zo wordt autorijden niet alleen leuk, maar ook nog eens persoonlijk!

 

Meer weten over onze rijschool, of heb je gewoon een vraag? Neem gerust contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden, we staan je graag te woord.